Välkommen

Välkommen till www.converse.n.nu. Det är klart att du ska satsa på Converse skor detta år också. Ta hjälp av vår prisjämförelsetjänst och hitta butikerna som ger dig lägst pris!

Andra prisjämförelse sidor

Converse relaterade Länkar

Vänner

 

 

Bloggar om Converse skor

Det finns ett stort antal, kommersiella och privata bloggar som handlar om Converse skor. Här har jag samlat några av de bästa bloggarna inom området. Denna sida använder sig av rss-feeds, vilket innebär att sidan uppdateras automatiskt och du kan därför vara säker på att du alltid har tillgång till de senaste skriverierna på denna sida.

Converse Officiella blog

Här hittar du de senaste inläggen skrivna på Converse blog. Sidan uppdateras förhållandevis ofta.

## INVALID RSS URL: http://www.converseblog.com/feed/?count=2 ##

Sneakersbloggen

Spännande blogg som handlar om Converse skor och flera andra typer av skor. Bra prisjämförelse och mycket mer!

Converseskor.com

En vad det verkar nystartad blog som handlar om Converse skor hittar du här. Sidan tycks som sagt var vara i uppstartsfasen men förhoppningsvis kommer den att uppdateras regelbundet. Skall bli spännande att läsa vad som skrivs.

## INVALID RSS URL: http://www.converseskor.com/feed/?count=2 ##

Converseskor.net

Den här sidan verkar publicera texter extremt ofta, trevligt. Tydligen skall det, enligt vad som står på sidan, vara en tjej vid namn Martina som driver sidan. Det känns kul att det är fler som går ut och berättar vem dem är som skapat sidan. Annars är det väldigt vanligt att ägare av webbplatser om Converse väljer att vara anonyma. Om du undrar vem som driver denna sida, då kan du läsa om det här.

## INVALID RSS URL: http://converseskor.net/feed?count=2 ##

Fanpop.com forum

Ett forum jag hänger på ibland är fanpop.com. Där finns även en särskild avdelning endast avsedd för samtal om converse skor. Här kan du läsa de senaste inläggen som gjorts på sidan. Många gånger handlar det om roliga tävlingar där man kan vinna kläder, skor och en massa andra prylar.